Sernik Pina Colada (Ananas i kokos)

Przepis


Składniki :

Na spód :

100 g herbatników
50 g masła
1 łyżka miodu

Na masę serowo- kokosową :

600 g sera przynajmniej 2-krotnie zmielonego
60 g mleka w proszku
2 opakowania (po 40g ) budyniu śmietankowego (bez cukru)
50 g wiórków kokosowych
120 g cukru pudru
3 jajka
165 ml śmietanki kokosowej 22%
1 łyżka likieru kokosowego Malibu lub ekstraktu waniliowego

Na masę ananasową :

1 puszka ananasa (565 g) razem z syropem
1 budyń śmietankowy
200 ml zimnej wody
200 g śmietanki kremówki 36%
1 łyżka soku z limonki
1 opakowanie galaretki cytrynowej
następna inspiracja ➤

Skomentuj inspiracje:

następna inspiracja ➤