ciasto "słodkie moro"

Przepis


Składniki:
na biszkopt:

3 jajka
3/4 szklanki cukru
3/4 szklanki mąki
3/4 łyżeczki proszku do pieczenia
na masę truskawkową:
200 g truskawek (najlepiej mrożonych)
200 g serka homogenizowanego naturalnego
łyżka cukru
150 ml śmietanki kremówki
100 g sypkiej galaretki truskawkowej (około 1,5 opakowania)
na masę jagodową:
200 g jagód
200 g serka homogenizowanego naturalnego
łyżka cukru
150 ml śmietanki kremówki
100 g galaretki owoce leśne (około 1,5 opakowania)
na piankę:
200 ml śmietanki kremówki
1 opakowanie galaretki cytrynowej
na wierzch:
1 opakowanie galaretki truskawkowej
następna inspiracja ➤

Skomentuj inspiracje:

następna inspiracja ➤