DUET KOKOSOWO-CZEKOLADOWY Z TRUSKAWKAMI

Przepis


Spód:
150 g biszkoptów
1 łyżka kakao
2 łyżki wiórek kokosowych Radix-Bis
3 łyżki oleju kokosowego Radix-Bis
Masa kokosowa:
500 g twarogu mielonego (może być z wiaderka)
400 ml mleczka kokosowego Radix-Bis
1/2 szklanki cukru pudru
100 g białej czekolady
1 szklanka wiórek kokosowych Radix-Bis
2 łyżki żelatyny
2 wafelki koksowe
Masa czekoladowa:
500 g twarogu mielonego (może być z wiaderka)
200 ml śmietany 30%
300 g gorzkiej czekolady min. 70%
1/2 szklanki czekolady
Dodatkowo:
ok. 700 g truskawek
wafelek kokosowy
następna inspiracja ➤

Skomentuj inspiracje:

następna inspiracja ➤